Koningin Máxima incognito op bezoek bij zieke vader

Schermafbeelding 2014-11-18 om 10.41.00Als je vader ziek is dan ga je naar hem toe, ook al wordt hij door vele mensen gezien als de rechterhand van een voormalig dictator. Dat Koningin Máxima dit weekend in Argentinië is geweest om haar zieke vader Jorge Zorreguieta (86) in het ziekenhuis te bezoeken, vond ik dan ook niet het meest opmerkelijke nieuws. Dat vond ik namelijk dat de koningin volgens een Argentijnse krant incognito met een lijnvlucht reisde. Oftewel, gewoon tussen vakantiegangers en zakenmensen die naar Buenos Aires reisden. Heeft het koningshuis hier geen eigen vliegtuig voor beschikbaar, of zou men bang zijn voor kritiek vanuit het Nederlandse volk dat niet wil dat de het geld uit de staatskas hiervoor gebruikt wordt?

Zorreguieta wordt behandeld voor leukemie. De Rijksvoorlichtingsdienst doet over zijn toestand geen mededelingen en houdt het op een familiebezoek. De vader van Koningin Máxima wordt behandeld in het ziekenhuis Fundaleu in Buenos Aires, dat gespecialiseerd is in het behandelen van leukemie.

Lees ook:Hiephiep… Máxima viert eerste verjaardag als koningin
Lees ook:Prinsesjes doen mee aan sponsorloop voor het goede doel
Lees ook:Nederlanders hebben vertrouwen in koningin Beatrix
Lees ook:Liefhebbers van het Koninklijk Huis kunnen voor informatie terecht op YouTube
Lees ook:Liefde, vriendschap en familiegeheimen in het weidse Argentinië van de negentiende eeuw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>