Uit de hand gelopen seksspelletje

Het moet toch niet gekker worden……word je in de aanloop naar een vrijpartij oftewel het voorspel doodgeschoten door je eigen partner zeg! Nou was het wel een héél erg merkwaardig en gewaagd voorspel heb ik begrepen, de twee speelden namelijk ‘cowboy en indiaan’. Tja, dan loop je enig risico…….

Het voorval is tot een rechtszaak gekomen in Houston, Texas. Deborah Parker (38) zal zich nader moeten verklaren, want hoe leuk ook, haar man Craig Crachian (58) kan het niet na vertellen.

Parker wordt beschuldigd van doodslag en heeft enorme spijt, volgens haar advocaat. “Ze houdt van haar man. Dit is een vreselijk ongeval”, luidt het. De vrouw belde zelf de hulpdiensten en werkt mee aan het onderzoek.

De beschuldigde beschrijft hun fatale seksspelletje als ‘vuile cowboy en indiaan’. Ze geeft toe dat er een vuurwapen werd ingeschakeld in hun extravagante voorspel.

Intussen getuigen buren dat het koppel een hoog oplopende ruzie had voor het dodelijke schot afging. Mevrouw Parker liep eerder al beschuldigingen op voor prostitutie en drugsdelicten.

Lees ook:Het gruwelijkste zedenschandaal uit de Frans/Belgische geschiedenis (4)
Lees ook:Boeken tip: Mijn eerste lijk is gelukkig vers”
Lees ook:Oranje WK-vlaggetjes in de straat? Let op!
Lees ook:Advocaat Julie en Melissa bekent bezit kinderporno
Lees ook:Mensen uit de provincie Utrecht behoorlijk eenzaam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>