Hoogbejaard koppel onthult de beste relatietips

Het Indische koppel Karam (107) en Kartari Chand (100), inmiddels 87 jaar getrouwd, beweren de sleutel tot een vredig huwelijk te hebben gevonden.

Nou, ik ben benieuwd………

 

Kartari is huismoeder en Karam werkte lang in de wolindustrie. Samen voedden ze acht kinderen op.

- Zorg zo goed als je kan voor elkaar. Als je oud wil worden, moet je op elke manier goed voor je partner zorgen. Of dit nu een maaltijd bereiden is, elkaars hand vasthouden bij het oversteken of een schouder om op te huilen aanbieden als er iets fout gaat.

- Wees altijd trouw aan elkaar, als je getrouwd bent, dan wijd je je leven aan die ene persoon. In een moeilijke periode is het makkelijk te geloven dat het gras groener aan de andere kant is, maar dat klopt niet.

- Volg altijd je eigen waarden. Behandel je partner zoals je zelf behandeld zou willen worden. We hebben nooit een lange tijd elkaar moeten missen, we doen alles samen.

- Iedereen ergert zich wel eens aan zijn partner, maar je moet elkaar leren tolereren en beseffen dat niemand perfect is. Als je bijna 90 jaar samen wil blijven, moet je leren leven met elkaars slechte gewoonten of het werkt niet. 

- Leer naar elkaar te luisteren. Mensen hebben het tegenwoordig te druk met hun carrière en televisie, waardoor ze geen tijd meer voor elkaar maken. Als je luistert naar de zorgen en de problemen van je partner kun je deze samen aanpakken en gelukkiger worden. Het brengt  je ook dichter naar elkaar toe.

- We zijn zelf vegetariërs en eten vaak verse groeten. Je gezondheid is erg belangrijk als je samen oud wil worden.

- Karam zijn trucje is om Kartari aan het lachen te brengen. “Ik vertel haar mopjes en breng haar aan het lachen. Het is mijn manier om romantisch te zijn. Ik heb gehoord dat dit je langer doet leven.”

Zo simpel is het dus!!!

 

Lees ook:Genieten van je relatie na je 50e
Lees ook:Samen in bed slapen niet optimaal voor slaapkwaliteit
Lees ook:” Boer zoekt Vrouw” gaat naar de grote stad
Lees ook:Lachen, gieren, brullen met z’n allen (filmpje)
Lees ook:Tips om je relatie te redden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>