Voorkom toiletstress op vakantie

Met het vakantieseizoen voor de deur, neemt voor veel Nederlanders de toiletstress toe. Vieze toiletten, verandering van omgeving en een ander eetpatroon tijdens je vakantie helpen een regelmatige stoelgang niet mee. Veel vakantiegangers zien op tegen jaarlijks protesterende ingewanden en dagenlang niet naar de WC kunnen.

Aan toiletleed op reis valt gelukkig veel te doen. In je dagelijkse (vakantie)leven kun je met een aantal zaken rekening houden. Drink bijvoorbeeld genoeg en blijf vezelrijk voedsel eten. Blijf voldoende in beweging als je op reis bent, want lang stilzitten is niet goed voor de spijsvertering. En neem genoeg tijd voor sanitaire stops. Neem ook op het toilet zelf ruim de tijd. Op reis blijken dit soort simpele zaken soms toch lastig. Veel mensen kunnen daarom tijdens hun vakantie wel wat extra ondersteuning gebruiken voor een regelmatige stoelgang. Een goede ondersteuning is ‘Dulcofibre’, een nieuw product met een prebiotisch effect: het stimuleert de aanmaak van gunstige bacteriën in de darmen. Het maakt ontlasting zachter en vergemakkelijkt de passage door de darmen.

Het enige wat je nodig hebt is drinkwater waarin je een sachet met een lekker mandarijnsmaakje oplost. Makkelijk mee te nemen in je reistas, en een goede tip voor de mensen die opzien tegen toiletstress op vakantie. Meer informatie over de werking van je spijsvertering en Dulcofibre kun je vinden op www.dulcofibre.nl of heb het er eerst met je huisarts over.

Lees ook:Constipatie op reis, wat nu?
Lees ook:Wijn en koffie goed voor de darmen
Lees ook:Waarom kun je op vakantie moeilijker poepen?
Lees ook:Blijf bewegen op vakantie!
Lees ook:Officiële waarschuwing voor onderkoeling

1 Reacties // Reageer

One thought on “Voorkom toiletstress op vakantie

  1. nathalie

    Als vrouw zou ik toch ook eens kijken naar de Whiz Freedom, erg handig om mee te hebben op vakantie namelijk. groetjss Nathalie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>