De Vakantiebeurs: het begin van een geslaagde vakantie

Je vakantievoorpret kan volgende week al beginnen op de vakantiebeurs. Deze wordt gehouden van 13 t/m 17 januari 2010 in Jaarbeurs Utrecht. De beurs is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur met op vrijdag 15 januari een avondopening tot 22:00 uur.

Het perfecte evenement om ervaringen uit te wisselen met andere reislustige Nederlanders, een beurs vol beleving, een interessante beursaanbieding, het hapje, het glaasje, de geur en de cultuur.De Vakantiebeurs bestaat dit veertig jaar en pakt stevig uit met 1600 deelnemers uit meer dan 160 landen en speciale jubileum activiteiten. Om invulling te geven aan het beursthema ‘Meet the Locals’ laten exposanten speciaal voor de beurs duizenden lokale experts overvliegen om je uit de eerste hand te kunnen informeren over populaire vakantiebestemmingen. Met bijzondere presentaties van de twee gastlanden, Indonesië en Portugal, en het South Africa Village, mede vanwege het WK voetbal in 2010, heeft de Vakantiebeurs aantrekkelijke primeurs.

Dit is de plaats om alles te weten te komen over waar je de komende zomer naar toe wil gaan.

Lees ook:Vakantiebeurs 2011: inspiratiebron voor een onvergetelijke vakantie!
Lees ook:De Vakantiebeurs; een grote bron van informatie voor de kampeerder
Lees ook:Vakantiebeurs bijzondere reizen 2016 Amsterdam
Lees ook:Laat je inspireren op de Vakantiebeurs 2013
Lees ook:Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>