Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht

Noteer vast in je nieuwe agenda v00r 2013: van woensdag 9 tot en met zondag 13 januari 2013 Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht.

Hier kom je al helemaal in vakantiestemming. Oneindig deinen op tropische wateren, de oorverdovende stilte horen van de woestijn of de geur van het Zwarte Woud. Op de Vakantiebeurs draait het om ervaren & beleven. Geniet van muziek uit allerlei culturen, dans de salsa of proef cocktails in de sfeer van het Caribische gebied.

Op de Vakantiebeurs staan maar liefst meer dan 1400 exposanten klaar met de ultieme vakantietip. Als bezoeker kun je je dus uitgebreid oriënteren op de meest uiteenlopende bestemmingen in ruim 150 landen, met in 2013 voor het eerst themapleinen voor Fietsen & Wandelen, Kamperen en Actief & Avontuur.

Dagelijks geopend van 10.00-18.00 uur, op vrijdag 11 januari t/m 21.00 uur. Dagkaarten kosten aan de kassa € 17,75. Kijk op www.vakantiebeurs.nl voor meer informatie en voordelige online kaarten.

Lees ook:Laat je inspireren op de Vakantiebeurs 2013
Lees ook:Vakantiebeurs bijzondere reizen 2016 Amsterdam
Lees ook:De Vakantiebeurs; een grote bron van informatie voor de kampeerder
Lees ook:Op de Vakantiebeurs begint de vakantie
Lees ook:De Vakantiebeurs: het begin van een geslaagde vakantie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>