Guus Hiddink beëindigt zijn loopbaan als voetbaltrainer

De 66-jarige Guus Hiddink beëindigt zijn loopbaan als voetbaltrainer. Hij heeft nog een contract tot het einde van het seizoen bij FC Anzhi en zegt: ‘In principe is dit mijn laatste jaar.’ Na dit seizoen wil de oud-bondscoach van het Nederlands Elftal, Zuid-Korea, Australië, Rusland en Turkije nog wel verder willen als adviseur. Het begeleiden van jonge trainers of spelers lijkt hem wel interessant.

 

 

Hiddink wil nog niet met ‘alles’ stoppen. Daar vindt hij het voetbal nog steeds veel te mooi voor. Hiddink is naar eigen zeggen nog niet toe aan zijn definitieve pensioen. “Ik sta elke dag nog met zoveel energie op het veld. Daardoor blijft het natuurlijk wel kriebelen. Maar je moet op een gegeven moment wel oppassen dat je niet in herhalingen valt. Daar moet je zelf kritisch op zijn. Je moet uitkijken dat de mensen gaan denken: ‘daar heb je hem weer’.

 


Lees ook:Vijftigplus veldje op de camping, kinderen niet toegestaan
Lees ook:Pensioenleeftijd naar 79 jaar: Karl Lagerfeld vindt het nog niet genoeg!
Lees ook:Aspergeseizoen 2010 officieel ingeluid
Lees ook:Pensioen hoeft niet ingewikkeld te zijn!
Lees ook:We gaan nog steeds op ons 62ste met pensioen…gemiddeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>