KunsthalKOOKT groter dan ooit

In het laatste weekend van september vindt de derde editie van het
tweejaarlijkse KunsthalKOOKT plaats. Dit Festival voor de Echte Smaak, uitgegroeid tot het toonaangevende culinaire evenement van Nederland, wil een zo breed mogelijk publiek laten ervaren wat echte smaak is.
Hoogwaardige producten van tientallen kleinschalig werkende producenten
maken iedereen, die van lekker eten houdt, bewust van het bestaan van
kwaliteit en smaak. Drie dagen lang zijn er proeverijen, demonstraties
en presentaties waarin de ‘culinaire monumentenlijst' van Nederland
centraal staat. KunsthalKOOKT 2008t voor het eerst in beide grote
hallen plaats en is daarmee bijna twee keer zo groot als de editie in
2006.

Bovendien vindt de ontknoping plaats van de competitie "lekkerste bonbon van Nederland" op zondag 28 september
aanstaande tijdens deze KunsthalKOOKT in de Kunsthal te Rotterdam. Vrijdag
26 en zaterdag 27 september zullen de vijf finalisten hun vakmanschap
demonstreren in De lekkerste Bonbon van Nederland stand van Belcolade.
Bovendien verzorgt Belcolade diverse workshops voor de bezoekers van
KunsthalKOOKT.

Lees ook:Vier de Week van de Smaak dit jaar in Smaakstad Leeuwarden
Lees ook:Corso Zundert op zondag 6 september 2015
Lees ook:Restaurant Week van 14 t/m 20 maart 2011
Lees ook:Het leukste “mannenevent” van Nederland: de Echte Mannenbeurs
Lees ook:De restaurantweek: eet, drink en geniet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>