De Huishoudbeurs, het gezelligste dagje uit

Het gezelligste dagje uit, de Huishoudbeurs, is van 16 tot en met 24 februari 2013. Een super gezellige beurs waar je kunt shoppen, op zoek kunt gaan naar koopjes en de beste aanbiedingen, waar je wordt vermaakt met swingend entertainment en waar je kunt deelnemen aan tal van workshops. Geniet binnen van leuke en aantrekkelijke aanbiedingen.

 

 

 

Proef, pas en probeer alles uit in de meer dan 400 winkels onder één dak. Gezellige artiesten zorgen voor top optredens en het winnen van mooie prijzen, zoals een beautyreis voor twee maken je dag compleet. Gratis goodies scoren, leuke stands en veel beautymerken. Nivea geeft verschillende workshops op haar stand en je kunt je volgens de laatste make-up en haartrends laten opmaken.

Ga jij dit jaar naar de Huishoudbeurs? Bestel nu online je toegangskaart(en) in de voorverkoop voor € 14,50. Ga je liever met de trein om files te voorkomen? Ook dat kan online. Een speciaal NS treinkaartje kost €17,50 en voor die prijs kan je retour vanaf ieder station in Nederland naar station Amsterdam RAI.

Lees ook:’50 jaar Barbie’ op de Huishoudbeurs en 50plus geeft gratis kaarten weg
Lees ook:De Huishoudbeurs barst los!
Lees ook:De Huishoudbeurs… van oudsher primair gericht op huisvrouwen
Lees ook:Kaarten voor de Huishoudbeurs koop je bij Blokker…. met korting!
Lees ook:Vrouwen geven kapitalen uit aan make-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>