Het eerste voorjaarsgevoel op de Lente TUIN en Woon Beurs

De winter heeft veelal aangevoeld als lente dit jaar, maar het eerste échte voorjaarsgevoel kan worden beleefd tijdens de Lente TUIN en Woon Beurs. Die wordt van 21 tot en met 23 maart voor de derde maal gehouden in de Zeelandhallen in Goes. De entree voor bezoekers is in dit eerste lenteweekend gratis.

 

 

 

Tientallen bedrijven presenteren hun voorjaarsassortiment deze drie dagen. De Zeelandhallen zullen gevuld zijn met inrichting en aankleding voor huis en tuin, aangevuld met allerlei seizoensideeën en –accessoires. Meubels, antiek, keukens, badkamers, kunst, tuinarchitecten, bloembollen, fonteinen, barbecues, tuinverlichting en veel, veel meer.

Verder is er een programma vol workshops, lezingen en demonstraties. Dat bevat onder andere lezingen over onderhoudsvriendelijke, levende tuinen en over hoe de Afrikaanse lelie zich ook in Nederland thuis voelt.

Vrijdag 21 maart is de Lente TUIN en Woon Beurs te bezoeken van 11 tot 21 uur en zaterdag 22 en zondag 23 maart van 10 tot 17 uur. Alle informatie over locatie, activiteiten en andere zaken is te vinden op www.lentetuinenwoonbeurs.nl.

Net als vorig jaar worden er in het lange maartweekend duizenden bezoekers verwacht die zich komen warmen in de Zeeuwse lentesfeer.

 

 

Drie dagen lang worden getrakteerd op het mooiste aanbod op het gebied van tuin en wonen. Is dat fijn in het sfeertje komen? Je laten inspireren door de nieuwste trends en ter plekke ontwerpen laten maken voor je tuin of woning. Ook zullen er workshops en lezingen gehouden worden. De Lente TUIN en Woon Beurs in Goes vindt plaats van vrijdag 21 t/m zondag 23 maart 2014 in de Zeelandhallen 3.

 

Je vindt hier niet alleen alles op het gebied van tuinen, zoals hoveniers,  tuinarchitecten, bloembollen, tuingereedschap, fonteinen, speeltoestellen, barbecues en tuinverlichting, maar ook alles voor in huis. Zo staat er stands vol meubilair, antiek, brocante, woonstyling, keukens en kunst. Kortom…… lekker een dagje struinen!

Lees ook:Beurs Eigen Huis 4 t/m 6 maart – Compleet aanbod voor iedereen die gaat bouwen of verbouwen
Lees ook:Astronomische lente is begonnen
Lees ook:Golf & Lifestyle De Beurs in Groningen
Lees ook:Slot Zeist en de Pinksterfair
Lees ook:Opa en oma wonen in de tuin…. in de mantelzorgwoning

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>