Weekendjeweg.nl draait wederom door tijdens de Drie Dwaze Dagen

Cheque_Bijenkorf_2010_DEF.inddAl gehoord dat de  “de Drie Dwaze Dagen” van de Bijenkorf morgen beginnen? Zou zomaar kunnen dat het je ontgaan is want blijkbaar worden de folders niet huis aan huis verspreid. Leuke aanbiedingen weer! Zo ook deze……….

Na het succes van vorig jaar stunt Weekendjeweg.nl ook tijdens deze editie van de Drie Dwaze Dagen met een gratis 2e hotelovernachting. Op donderdag 30 september, vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober liggen in de Bijenkorf de hotelcheques met de gratis 2e hotelovernachting voor het grijpen. Jaarlijks trekken de Drie Dwaze Dagen meer dan 1 miljoen bezoekers.

“Het is mooi om aan de grootste actie van de Bijenkorf mee te doen”, zegt Weekendjeweg.nl woordvoerder Ed Trentelman enthousiast. “We zijn blij dat we wederom met de Bijenkorf en Accor samenwerken en een hoge kwaliteit van hotelkamers tegen zulke lage prijzen kunnen aanbieden. Het is echt een dwaze actie met dwaze prijzen. Laat de boekingen maar komen, wij zijn er klaar voor.”

Weekendjeweg.nl heeft voor de actie duizenden extra hotelkamers van Novotel en Mercure hotels in Nederland beschikbaar gekregen. Deze zijn uitsluitend via Weekendjeweg.nl te boeken zijn.

Lees ook:Goedkope hotelkamers op hotelstunter.nl
Lees ook:Hoezo kredietcrisis? Alles draait om de Drie Dwaze Dagen
Lees ook:Weekendjeweg.nl ziet in roerige tijden boekingen stijgen
Lees ook:Steeds rustiger in de Bijenkorf tijdens 3 dwaze dagen
Lees ook:Oberhausen nr. 1 in top 10 meest gezochte kerstmarkten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Weekendjeweg.nl draait wederom door tijdens de Drie Dwaze Dagen

  1. Henk de B.

    Mooie actie van Weekendjeweg! Hebben jullie al de actie Vijf Ontspannen Shopping Dagen gezien? Die startte vandaag op http://vroegevogel.nu.
    Leuke actie ook want ze hebben ook dingen uit het Bijenkorf assortiment maar ook andere mooie design spullen. Ik ga ze volgen op @vroegevogel. Helaas hebben ze geen fashion aanbiedingen op dit moment dus die haal ik wel bij De Bijenkorf morgen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>