50plus.blog mag oprolbare headset voor mobiele bellers weggeven

HS-01_handTrebs heeft als eerste een innovatieve oprolbare headset voor mobiele telefoons op de markt gebracht. De headset kan met een clip op iedere gewenste plek van je kleding bevestigd worden. De draad met daaraan het oordopje is oprolbaar (± 40 centimeter) en wordt op simpele wijze uit de headset getrokken. Losse draden door je auto of vanuit je  jaszak naar het oor of nóg erger, een complete headset aan je oor, zijn hiermee verleden tijd.

De headset is geschikt voor alle typen mobiele telefoons met Bluetooth functie (versie 2.0 of hoger) en heeft tot 7 uur gesprekstijd en tot 240 standby-tijd. De set is oplaadbaar via een 12v en USB adapter. De consumentenprijs van de oprolbare headset wordt € 39,95 en is verkrijgbaar via de grotere elektronicaketens en verschillende webshops.

Nu mag 50plus.blog.nl een headset weggeven. Wat je daar voor moet doen? Helemaal niets!! Gewoon snel mailen, want wie het eerst komt het eerst maalt!

Stuur een mailtje met je adresgegevens naar [email protected].

Wie weet…….

Lees ook:Skype op je iPhone
Lees ook:SMS-alert: Rampinformatie op de mobiele telefoon
Lees ook:Moederdagtip: sharing is caring!
Lees ook:Senioren willen óók een gewone smartphone
Lees ook:Fosssiel met mobiel

1 Reacties // Reageer

One thought on “50plus.blog mag oprolbare headset voor mobiele bellers weggeven

  1. kabouter

    Wie weet wat?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>