Pas op voor zware windstoten!

Je doet er goed aan je fiets vandaag op stal te laten, want er worden vandaag zware windstoten verwacht. Daarvoor waarschuwt het KNMI. In Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland geldt zelfs code geel. Code geel betekent KNMI waarschuwt voor veel regen en wind.

Vanaf de ochtend kan er in de drie kustprovincies 25 tot 50 mm regen of meer vallen. Daarbij komen windstoten voor tot 80 kilometer per uur.

Lees ook:Weersverwachting: storm en zware windstoten op komst
Lees ook:Weggebruikers opgepast: KNMI waarschuwt voor extreem weer
Lees ook:Wéér winterweer met sneeuw en ijzel op komst
Lees ook:Herfstachtige dagen met veel storm op komst
Lees ook:Nederlanders rijden minder schade op vrijdag de 13e

1 Reacties // Reageer

One thought on “Pas op voor zware windstoten!

  1. H.D.B. Go

    Nou mooi zeilweer om je kunnen te bewijzen Gerrit Hiemstra. Nodig Marco Verhoef en Erwin Krol ook maar uit voor en zeiltocht. Wel jullie zuidwester aantrekken, reddingsvesten omdoen en jullie lifelines goed bevestigen. En vooraf de Nederlandse reddingsbrigade en de havenmeester van de haven van vertrek in kennis stellen van jullie zeilplannen en verdere belangrijke gegevens zoals, bestemming, aantal zielen aan boord enz. In de luchtvaart doen we dat. Kunnen jullie tegelijkertijd een life uitzending voor de NOS maken. Een speciale uitzending bij het weerpraatje.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>