Word energiek wakker met licht

Ook zo’n moeite met wakker worden in de donkere wintermaanden? Zet een Wake-up Light van Philips op je nachtkastje en je zult zien dat je je dag totaal anders begint!  De twee nieuwe modellen, die vanaf september te koop zijn, beschikken over dezelfde innovatieve technologie als de bestaande Wake-up Light producten maar worden geleverd met een eenvoudiger, compact ontwerp en basis functies. Hierdoor zijn ze tegelijk trendy en uiterst betaalbaar.

 

 

De bediening van de nieuwe Philips Wake-up Light is duidelijk in het midden van de lichtbron geplaatst en omvat gemakkelijk te gebruiken aanraakgevoelige knoppen. Daardoor laat het product zich ‘s nachts en gedurende die eerste momenten van de ochtend intuïtief en comfortabel bedienen. Het uit bed stappen wordt een fluitje van een cent en jij voelt heerlijk weer meer energie gedurende de hele dag.

 

Wake-up Light HF3505: 79,99 Euro

 

Wake-up Light HF3500: 59,99 Euro

Lees ook:Op een natuurlijke manier wakker worden bestaat echt!
Lees ook:Het Philips museum in Eindhoven… de nieuwste museumaanwinst van Nederland
Lees ook:We eten minder light en meer natuurlijk
Lees ook:Lever je kerstboom in bij Dierenpark Amersfoort
Lees ook:Grote schoonmaak van je huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>