50-Plussers gaan al na enkele weken op vakantie met nieuwe liefde

Strand met palmbomen-pb[2]Terwijl bij veel stellen en gezinnen de zomerplannen al helemaal in kannen en kruiken zijn, vinden singles het vaak een stuk lastiger om te bepalen hoe en vooral met wie ze hun zomervakantie gaan doorbrengen. Want hoewel het gezellig is om met vrienden of familie weg te gaan, uit onderzoek van datingsite 50plusmatch blijkt dat single 50-plussers hun vakantie toch het liefst met een nieuwe partner doorbrengen. En vaak laten ze daar geen gras over groeien, want meer dan 52% van de ondervraagden geeft aan de eerste romantische vakantie het liefst al na een paar weken te willen boeken.

 

 

Veel 50+ singles zien de zomervakantie als een mooie gelegenheid om een nieuwe partner te ontmoeten. Tijdens een relaxte vakantiesfeer is het nu eenmaal makkelijker om contact te leggen.
Maar als die leuke vakantieliefde helaas uitblijft, gaan 50-plussers -eenmaal thuisgekomen- vaak toch actief op zoek naar een nieuwe partner. Steeds vaker maken ze daarbij gebruik van een gespecialiseerde datingsite, om gericht op zoek te gaan naar een serieuze relatie. Zodat de eerstvolgende vakantie niet langer alleen, maar met een nieuwe liefde kan worden doorgebracht!

50plusmatch is een betrouwbaar platform waar 50-plussers doelgericht online in contact kunnen komen met mogelijke nieuwe partners. Sinds 2006 heeft 50plusmatch al ontelbaar veel matches gerealiseerd. 50plusmatch is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP), lid van Thuiswinkel.org en in bezit van het Keurmerk Veilig Daten. Bovendien won 50plusmatch dit jaar de Thuiswinkel Award in de categorie datingsites. Je hebt dus de garantie dat er vertrouwelijk met je gegevens wordt omgegaan en je precies krijgt wat je verwacht: in contact komen met andere serieuze leeftijdsgenoten die net als jij op zoek zijn naar een nieuwe partner.

Lees ook:50-plussers zijn gék op Valentijnsdag!
Lees ook:50-plusser wil graag lat-relatie!
Lees ook:Senioren willen “latten”
Lees ook:Booming business: datingsites voor senioren
Lees ook:Candlelightdating.nl is nieuwe datingsite van Jan van Veen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>