50-plusser wil graag lat-relatie!

Schermafbeelding 2013-06-07 om 20.05.41Wat 50-plussers willen? LATTEN! Want uit onderzoek blijkt namelijk dat zes op de tien 50-plussers willen het liefst een LAT-relatie wanneer zij een nieuwe relatie aangaan. Slechts rond de 30 procent wil liever samenwonen met hun toekomstige partner, zo blijkt uit een onderzoek van een datingsite. Blijkbaar schrikt weer helemaal opnieuw beginnen toch af. Ik kan dat wel begrijpen. Maar aan de andere kant: oud worden met iemand anders, is toch ook weer fijn? Vooral oudere senioren (65+) geven de voorkeur aan een LAT-relatie, terwijl alleenstaanden tussen de 50 en 65 jaar eerder denken aan samenwonen met een mogelijke nieuwe partner. Iets minder dan 4 procent van de alleenstaande 50-plussers hoopt op een huwelijk. Uit het onderzoek bleek ook dat de meeste oudere mannen op zoek zijn naar een jongere vrouw, terwijl de meeste 50-plus vrouwen op zoek zijn naar een oudere man. Steeds meer alleenstaanden zoeken na een scheiding of het overlijden van een partner een nieuwe partner via een datingsite.

Ruim 30 procent van alle alleenstaande 50-plussers gaat op zoek naar een nieuwe partner, van wie 24 procent aangaf dit te doen om een nieuw maatje te vinden. Ouderen daten niet vaak. Gemiddeld doen zij dit één of tweemaal per jaar.

Lees ook:Senioren willen “latten”
Lees ook:Booming business: datingsites voor senioren
Lees ook:Ja of nee een relatie voor de 50-plusser
Lees ook:50-Plussers gaan al na enkele weken op vakantie met nieuwe liefde
Lees ook:50-plussers zijn gék op Valentijnsdag!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>