Dochter Joran van der Sloot vernoemd naar zijn oma

Joran van der Sloot (27) is vader geworden. Zijn Peruaanse vrouw Leidy (25) is bevallen van een meisje met de naam Dushi Trudie.De naam Dushi is gekozen door Leidy. Het betekent ‘zoet’ in het Papiaments. De tweede naam van de baby is door Joran gekozen. Zijn oma heette Trudie.

 

 

Joran zit in de beruchte Challapalcagevangenis in het zuiden van Peru en gevangenisstraf van 28 jaar uit vanwege de moord, gevolgd door diefstal op de Peruaanse Stephany Flores in mei 2010. Hij is volgens zijn advocaat sinds eind augustus in hongerstaking uit protest tegen een recente overplaatsing. Zijn gezondheid zou hard achteruit gaan. Hij kampt met problemen aan zijn  luchtwegen.Van der Sloot werd onlangs overgeplaatst naar de beruchte Challapalca-gevangenis in het zuiden van Peru omdat hij twee mobiele telefoons op zak zou hebben gehad. Met zijn hongerstaking protesteert hij tegen de overplaatsing.

Wil je ook weten hoe het mogelijk is dat een moordenaar vader wordt? Lees hier zeven vragen over Joran van der Sloot en zijn vaderschap.

 

Lees ook:Vader Joran van der Sloot aan hartaanval overleden
Lees ook:Joran van de Sloot zwaargewond na steekpartij
Lees ook:Vader Joran van der Sloot herkend
Lees ook:Joran van der Sloot gooit lichaam Natalee Holloway overboord!
Lees ook:Vader Holloway heeft geen vertrouwen in Nederlands rechtsysteem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>