Zo blijven radijsjes langer vers

Radijs weg knabbelen is enorm gezond. Jammer dat ze zo snel zacht en voos worden. Zonder loof zijn radijsjes ongeveer een week in de koelkast houdbaar. Je kunt radijs het beste bewaren in een plastic zakje met gaatjes. Of snij na aankoop meteen het groen van radijsjes. Het groen  blijft namelijk vocht uit de radijs trekken, ook nadat ze al lang geoogst zijn. Gevolg: een uitgedroogde en verschrompelde radijs.

Verwijder het groen dus zo snel mogelijk om je favoriete knabbelgroenten langer vers en knapperig te houden.

Lees ook:Radijsjes zijn supergezond!
Lees ook:EK recept van de week: andijviesalade met ei en spek
Lees ook:Zo houd je versgebakken koekjes langer vers
Lees ook:Boerensandwich met haring en radijs (recept)
Lees ook:Hebben groenten extra wasbeurt nodig na uitbarsting vulkaan?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>