130 Nederlandse fans gratis naar wedstrijden UEFA Champions League

PepsiCo is met de merken Lay’s en Pepsi MAX vanaf dit seizoen officiële partner van de UEFA Champions League. En dat viert het bedrijf met een speciale actie waarbij Nederlandse voetbalfans twee maanden lang, iedere dag kans maken
op een duo-ticket voor een wedstrijd in de UEFA Champions League. Inclusief reisbudget én een overnachting in een 4-sterrenhotel.

 

Voor de meeste voetbalfans is het bijwonen van een wedstrijd in de UEFA Champions League een droom. Met de ‘#Gameready’-actie maakt PepsiCo die droom vanaf 12 september iedere dag voor twee Nederlandse fans waar. Wie de streepjescode van een Lay’s of Pepsi product met actieverpakking invult op de site www.game-ready.com, maakt kans op een duo-ticket voor een wedstrijd in de UEFA Champions League inclusief reisbudget én een overnachting in een 4-sterrenhotel. Volgens PepsiCo is dit een unieke kans voor de Nederlandse voetbalfans om ergens in Europa een wedstrijd in de UEFA Champions League van dichtbij mee te maken. Voetbalfans kunnen twee maanden lang, iedere dag meedoen met deze actie.

Unieke ervaringen
Marieke van Balen, Marketing Director Benelux van PepsiCo: “Het betrekken van consumenten bij unieke evenementen maakt deel uit van het DNA van onze merken. De UEFA Champions League is één van de spannendste en grootste voetbalgebeurtenissen wereldwijd. Door ons partnership met de UEFA Champions League en deze nieuwe campagne trekken we dit op grote schaal door en bieden we voetbalfans kans op een unieke ervaring.”

Twee maanden lang tickets winnen
Van 12 september tot 12 november 2015 kunnen voetbalfans in heel Nederland meespelen met deze actie. Meespelen kan via de website www.game-ready.com. Vanaf 7 september zijn via de social media-kanalen van Lay’s en Pepsi MAX bovendien nog extra tickets te winnen.

 

Bron: PepsiCo

Lees ook:Champions League niet meer bij NOS maar bij RTL, SBS of FOX?
Lees ook:Officiële bevestiging: Champions League op SBS en NU.nl
Lees ook:Uit de oude doos: Real Madrid – Ajax met Gerrie Muhren
Lees ook:Hier met je verzekering! Maak kans op een premieloos jaar!
Lees ook:Kruip in de huid van een piloot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>