Topwijnen met kerst!

Wil je met de feestdagen een bijzonder wijntje op tafel zetten (maar wel scherp geprijst….) kijk dan eens op www.wijnvoordeel.nl.Voordeel:  je hebt een goede niet te dure wijn en je hoeft niet te slepen met je flessen! Bezorging is kosteloos bij bestellingen boven de € 120,-. In het andere geval betaalt ke € 5,95 aan bijdrage in de bezorgkosten.

 

 

 

Wijnvoordeel heeft maar één doel en dat is de goedkoopste zijn. Zij concentreren zich dan ook maar op één ding: absolute topwijnen aanbieden tegen sensationeel lage prijzen! Wijnvoordeel.nl is opgericht in 1999 en verkoopt uitsluitend gerenommeerde wijnen via internet voor een spectaculair lage prijs. Dankzij een scherp inkoopbeleid en een uiterst efficiënte bedrijfsvoering is het bij www.wijnvoordeel.nl mogelijk om absolute topwijnen aan te bieden ver onder de normale winkelwaarde.

In de afgelopen jaren is wijnvoordeel.nl uitgegroeid tot de meest voordelige wijnwinkel van Nederland. Zij hebben een enorm assortiment van 350 wijnen afkomstig uit alle toonaangevende wijngebieden over de hele wereld. Zowel wijn, Prosecco, Champagne als Port.

Lees ook:Rode wijn bij rood vlees, witte wijn bij vis
Lees ook:Wijnfeest in het Reestdal…….. Nederland!
Lees ook:De lekkerste wijnen van de beste online wijnwinkels
Lees ook:Snuif de geur van de wijn
Lees ook:Leuk voor vaderdag: de Zomer Wijnalmanak 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>