Wijnfeest in het Reestdal…….. Nederland!

Maak kennis met de Reestlander wijnen en het idyllisch Reestdal, een schitterend en mysterieus gebied op de grens van Overijssel en Drenthe. Al tien jaar produceert Wijngoed De Reestlandhoeve in Balkbrug Nederlandse topwijnen. Dus ben je liefhebber…………. ga dan zondag 8 september proeven tijdens het jaarlijkse wijnfeest. Ook zijn er rondleidingen door de wijngaard, muziek, lekkere hapjes en een kunst- en boerenmarkt.

 

 

 

In 2003 is De Reestlandhoeve begonnen met de aanplant van de  wijngaard in Nederland die momenteel een oppervlakte van 3 ha beslaat. De Reestlandhoeve is een wijngaard in Nederland, gelegen in het Reestdal, met uitstekende condities zoals een ijzeroer houdende, zanderige en waterdoorlatende bodem. De druiven worden zoveel mogelijk biologisch en bio-dynamisch geteeld en vormen de basis van de Nederlandse wijn.

Een smakelijk dagje uit!

Lees ook:Nederland kiest massaal voor Oostenrijk in de voorjaarsvakantie
Lees ook:De Veluwse Wijnroute
Lees ook:Het einde van de wereld is nabij
Lees ook:Hengelsport & Visbotenbeurs… hét hengelsportdomein van Europa
Lees ook:Pure rust en ontspanning: de Veluwse Bron

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>