Hengelsport & Visbotenbeurs… hét hengelsportdomein van Europa

Vissen is een mannending. Ik heb me weleens laten vertellen dat het niet alleen leuk is, maar ook bijzonder spannend. Heb je nou zo’n man thuiszitten die deze “spannende” hobby heeft, attendeer hem dan op de “Hengelsport en visbotenbeurs”. Vanaf vrijdag 8 november t/m zondag 10 november 2013 is de Jaarbeurs een waar walhalla voor  de visliefhebbers. Met 150 exposanten en een oppervlakte van ruim 20.000 m2 is het de grootste en meest complete hengelsportbeurs van Europa!

 

 

 

Groothandels, winkeliers, reisbureaus en verenigingen zorgen ervoor dat er voor de bezoekers veel fraais voorgeschoteld wordt op het gebied van karpervissen, vliegvissen, zeevissen, roofvissen en witvissen, visboten, buitenboordmotoren, fishfinders en meer. De afwisseling van gezelligheid, workshops, koopjes, eten, drinken en voorlichting vormen drie dagen lang een uitstekende mix voor een gezellig en inspirerend dagje uit voor zowel jong als oud en voor zowel de recreant als de fanatieke sportvisser.

 

Lees ook:Dolle visdriedaagse op de Nederlandse Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht
Lees ook:Oud Judo-kampioen wil nu wereldtitel vissen
Lees ook:“KreaDoe” de grootste hobbybeurs van Nederland voor Krea-Bea’s
Lees ook:KreaDoe 2013 Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Wat is dat laagje water op de yoghurt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>