Vrouw spendeert bijna jaar van haar leven voor kledingkast

Uit een onderzoek, waaraan bijna 2500 vrouwen  tussen de 16 en 60 jaar mee deden is gebleken dat vrouwen gemiddeld bijna een jaar (287 dagen) van hun leven bezig zijn met het zoeken naar de juiste outfit Sowhat……. ook al moet ik tien jaar van m’n leven in m’n kledingkast doorbrengen, er is toch niets mis mee dat je je lekker voelt in de juiste outfit voor dat moment?  We maken ons met name zorgen over de juiste kleding voor vakantie of uitgaan. Het zoeken naar de juiste outfit voor het uitgaan kost, met ongeveer 20 minuten, de meeste tijd per keer. Het zoeken naar de juiste outfit voor een doordeweekse dag kost de vrouwen ongeveer 16 minuten, op de voet gevolgd door zogenaamd weekendkleren met 14 minuten per keer.

Andere momenten waarbij er lang voor de kast gestaan wordt, zijn voor de vakantie (52 minuten) en tijdens feestdagen (36 minuten). Tijdens de vakantie doen vrouwen er gemiddeld echter maar tien minuten over om de juiste kledij te vinden.

De helft van de vrouwen trekt voor het slapen gaan een kwartier uit om tot de goede look te komen. Vrouwen die ’s ochtends hun kleding bij elkaar zoeken, proberen gemiddeld twee outfits voor ze de definitieve kiezen.

Lees ook:Shoppen is topsport
Lees ook:Vrouwen wassen wat af in hun leven
Lees ook:Vrouwen, kleding en vakantie…….
Lees ook:Vrouwen geven kapitalen uit aan make-up
Lees ook:Uitverkoop miskopen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>