PVV: ouderen hebben steun nodig niet Griekenland!

De PVV wil de ouderenkorting verhogen. Die zou volgend jaar van 760 euro naar 970 euro moeten gaan. De alleenstaande-ouderenkorting zou moeten stijgen van 429 naar 609 euro, zo meldt de NOS. De ouderenkorting is het bedrag dat bepaalde groepen ouderen mogen aftrekken van de inkomstenbelasting. Een goede zaak, lijkt mij! Zo nu en dan zeggen ze bij de PVV best goede dingen, niet?De verhoging kost weliswaar een half miljard euro, maar is wel is gunstig voor de koopkracht van alle AOW’ers die een inkomen hebben tot ongeveer 35.000 euro per jaar, zegt PVV-leider Wilders. Volgens Wilders hebben de ouderen een steunpakket nodig, en niet Griekenland. De PVV vindt dat AOW’ers niet de dupe mogen worden van de eurocrisis. Wat vinden jullie hiervan?

Lees ook:Ouderen mogen begrotingstekort grotendeels gaan dichten
Lees ook:Ouderenbonden woest om koopkrachtverlies
Lees ook:Gepensioneerden voelen de plannen van het kabinet voor 2014 in hun portemonnee
Lees ook:AOW’ers worden wéér gepakt…
Lees ook:Amsterdamse 65-plusser met minumum mag gratis reizen!

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “PVV: ouderen hebben steun nodig niet Griekenland!

  1. Tonnie

    Kan mijn premie voor de zorg bijna niet meer betalen, en niemand doet er wat voor de ouderen en zieken! en gewone man.
    Moet ik maar een bijbaan nemen? ut is toch te gek voor woorden, heb heel mijn leven gewerkt en nu pakken ze het pensioen af de btw verhoging . Hoog tarief en volgende keer laag tarief!
    Ja zo gaat dat hier, en Griekenland maar helpen Spanje Portugal Italie en ga zo maar door!en de bonussen gaan ook gewoon door ,ja die hebben het nodig.

      /   Reply  / 
  2. hoge hakken

    ik zocht al een tijdje tot ik eindelijk dit artikel tegen kwam. waar kan ik meer informatie vinden ?

      /   Reply  / 
  3. joop

    Wat een stelletje huichelaars zijn toch die PVV’rs, zij zijn het geweest die er voor gezorgt hebben dat wij nu de allerarmste ouderen in Nederland hebben,gekort AOWQ en AIO,het was hun idee om te korten, ook mogen zij geen 6 mnd meer naar het buitenland maar 3 maanden!duidelijke discriminatie!!

      /   Reply  / 
    1. astrid

      Pvv is altijd tegen buitenland geweest heeft gezegt eerst ons eigen mensen.
      Dus weet niet waar jij het over heb…..

        /   Reply  / 
  4. joop

    Astrid, van de 31.000 mensen met een gekort AOW en AIO is 10% autochtoon, mensen die in het buitenland hebben gewerkt net als wij om maar niet in de bijstand te hoeven komen na de zoveelste bedrijfssluiting van textiel-confectie en schoenindustrie in de jaren 60 en 70 in Nederland.Dus ben ik “eigen”mensen? dacht het niet !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>