88-jarige man tovert bij woning gelegen grasveld om tot bloementuin

Schermafbeelding 2014-08-02 om 12.03.37Wat een mooi verhaal lees ik zojuist in Spits!: De 88-jarige Des Churchill was zo teleurgesteld dat zijn seniorenflat geen tuintje had, dat de bejaarde maar liefst 25 jaar en duizenden Britse ponden spendeerde om een nabijgelegen grasveld te transformeren tot een oase van bloemen. Hoe bijzonder is dat! En wat een feest te lezen dat de oude man gewoon ongehinderd zijn gang mocht gaan. 

In 25 jaar wist Churchill het stuk grond in het Welshe Llantrisant te veranderen in een kleurrijke tuin, tot grote vreugde van de buurt. In de afgelopen jaren haalde de bejaarde zelfs meerdere prijzen binnen met zijn tuinierswerk. Ook de rechtmatige eigenaar van het land legt de man geen strobreed in de weg. Hoorden we maar veel en veel meer van dit soort leuke verhalen!

 

Lees ook:Opmerkelijk: ‘Churchill schuldig aan Titanic-ramp’
Lees ook:Kanaries 76-jarige man gestolen…
Lees ook:Last van naaktslakken in de tuin? Bouw je eigen val!
Lees ook:Gemakkelijk fruit – Uit eigen tuin, van terras of balkon
Lees ook:Man bezoekt al 72 jaar dezelfde kroeg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>