Kleinkinderen gratis meeverzekerd

Stel, je bent z’n grootouder die z’n kleinkinderen vreselijk gaat verwennen dit jaar: ze mogen mee met opa en oma op vakantie. Een hele verantwoordelijkheid voor de grootouders. Speciaal voor OOKKIE, Opa & Oma KleinKind vakantIEs, heeft Europeesche Verzekeringen daarom een speciale dekking toegevoegd aan de reisverzekering. Bij het afsluiten van een reisverzekering voor een OOKKIE vakantie zijn kleinkinderen hierdoor gratis meeverzekerd. De dekking geldt zowel voor doorlopende als aflopende reisverzekeringen. Ook als je al een doorlopende reisverzekering bij de Europeesche hebt afgesloten, zijn kleinkinderen tijdens de OOKKIE vakantie gratis meeverzekerd. Deze nieuwe OOKKIE-verzekering is uitsluitend verkrijgbaar bij het Toerkoop Reisburo.

Als specialist in reis- en recreatieverzekeringen neemt de Europeesche met deze speciale OOKKIE dekking zorg uit handen. “Grootouders gaan op deze manier altijd goed verzekerd op reis. Mocht er onderweg iets gebeuren, dan worden ze snel en deskundig geholpen. Met deze extra dekking speciaal voor OOKKIE vakanties kunnen grootouders èn kleinkinderen onbezorgd genieten, zegt Nathalie Sterk, Salesmanager Europeesche Verzekeringen.”

OOKKIE is een initiatief van de Toerkoop Reisburo Groep en verzorgt op maat gemaakte vakanties voor grootouders en hun kleinkinderen. “Opa’s en oma’s hebben nu volop tijd voor hun kleinkinderen, niet alleen om als oppas te fungeren maar ook om veel activiteiten met hen te ondernemen,” zegt Don Kaspers, directeur van de Toerkoop Reisburo Groep. Daarom is er een speciale brochure uitgebracht met bijna 40 OOKKIE vakanties voor dichtbij bestemmingen als Nederland, België, Duitsland en Parijs, maar ook vliegvakanties naar bijvoorbeeld Spanje, Turkije, Tunesië, Griekenland en Egypte.”

Lees ook:Nieuwe doorlopende verzekering voor reizen
Lees ook:Geniet van de 6e ditie van het Nationaal Oldtimer Festival
Lees ook:Oma’s en opa’s houden niet evenveel van hun kleinkinderen
Lees ook:Leeftijds discriminatie bij reisverzekeringen
Lees ook:Vakantietijd? Niet voor 1 op de 6 Nederlanders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>