Spermacellen doen het goed op Hollandse pot

Aardappeltjes, groenten en vlees: oud-Hollands eten doet het prima voor het lichaam, zo blijkt maar weer. Het aantal zaadcellen bij mannen die het traditionele Hollandse dieet volgen, is twee namelijk keer zo hoog als bij mannen die een ander voedingspatroon hebben lees ik net op nu.nl. Wat moeten we dus, met al die exotische maaltijdpakketten! Dit stelt Marijana Vujkovic, researchanalist in het Erasmus MC, in haar proefschrift Dietary Patterns and Human Reproduction. Vujkovic deed onderzoek naar de relatie tussen voedingspatronen enerzijds en vruchtbaarheid en zwangerschapsuitkomsten anderzijds. Daarvoor onderzocht zij stellen met een verminderde vruchtbaarheid, die zich meldden bij de ivf-kliniek van het Erasmus MC.
Het strikte gebruik van het traditionele Hollandse dieet, bestaande uit vlees, aardappelen, groenten, fruit en volkoren granen, blijkt ervoor te zorgen dat het aantal zaadcellen in het sperma met 62 miljoen cellen per milliliter bijna twee keer zo hoog is als bij mannen die een ander voedingspatroon hebben. Bij vrouwen is juist het Mediterrane dieet, gekenmerkt door plantaardige olie, groente, vis en peulvruchten en weinig snacks, gunstig voor de vruchtbaarheid. Strikt gebruik van het Mediterrane dieet hangt samen met een 40 procent verhoogde kans op zwangerschap.
Beide diëten zorgen bovendien voor een automatische verhoging van het foliumzuurgehalte, resulterend in 70 procent minder risico op aangeboren afwijkingen, zoals een open ruggetje en hartafwijkingen.

Lees ook:Zuidelijke voedingspatroon verrijkt met olijfolie beschermt de gezondheid van onze botten
Lees ook:Met vis, olijfolie, groenten en fruit dementie te lijf
Lees ook:Langer leven!
Lees ook:De Hollandse Nieuwe…. vanaf 8 juni 2010 volop verkrijgbaar!
Lees ook:Is vegetarisch eten altijd de gezondste oplossing?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Spermacellen doen het goed op Hollandse pot

  1. Corset-lover

    Alle wetenschappelijke onderzoeken over de lichamelijke gezondheid in combinatie van seks geven telkens weer aan, hoe meer hoe gezonder.
    Zoals de Britse vrouwenexperte Jessica Chiveral aangeeft , uit eigen ervaring , dat ze een kleine smalle penis nieteens voelt. De Britse vrouwenexperte Jessica Chiver: “Het is geen wonder dat steeds meer vrouwen masturberen , 92 procent van de vrouwen zegt aan zelfbevrediging te doen , als we kijken naar wat we de laatste jaren bereikt hebben, niet alleen op seksueel vlak. Volgens de onderzoekers is het goed verklaarbaar dat penislengte een belangrijke rol speelt bij het verwekken van een orgasme.
    “Gezien het feit dat de vagina een hoge zenuwgevoeligheid heeft over de gehele wand kan meer stimulatie over de lengte van de vagina leiden tot meer voldoening”, zo schrijft hoofdonderzoeker Stuart Brody.
    Elke dag vrijen, of zelf de jongeheer ter hand nemen, verbetert de kwaliteit van het sperma en verhoogt de kans op bevruchting aanzienlijk……..
    Dat blijkt uit een Australische studie die dinsdag in Amsterdam is voorgesteld.
    Tijdens het verloop van de studie vroeg gynaecoloog en verloskundige David Greening aan 118 mannen met sperma van lage kwaliteit om gedurende een week elke dag te ejaculeren. Verder mochten ze niets veranderen aan hun levensstijl.
    Na het onderzoek bleek bij 81% van de proefkonijnen de kwaliteit van het sperma erop vooruitgegaan te zijn.
    Velen zagen de kwaliteit evolueren van “slecht” of “gemiddeld” naar “goed”, vooral bij diegene die dagelijks meermalen een zaadlozing hadden. Bij de overige 19% was de spermakwaliteit verminderd.
    Door de dagelijkse zaadlozingen waren de spermatozoïden stukken beweeglijker geworden, luidt de conclusie van de studie, zelfs al was het volume sperma en de concentratie aan zaadcellen daarin afgenomen. Andere studies doen volgens Greening geloven dat een betere spermakwaliteit zich ook vertaalt in een hoger zwangerschapscijfer. Koppels die hun kans op een zwangerschap willen verhogen, doen er volgens hem dan ook goed aan de week voor de eisprong ‘het’ maar elke dag te doen. De lengte van de benen en hoe groot de borsten “uiers” van de vrouwtjes zijn zoals bekend uit vele onderzoeken belangrijk . Het gros van de mannetjes vinden vrouwtjes met grote borsten aantrekkelijk , zijn erg vruchtbaar, makkelijk zwanger te geraken en hebben bovendien door hun grote zware borsten “uiers” voldoende moedermelk om haar “jong” te voeden .
    Mannen die regelmatig seks bedrijven hebben aangetoond tot 45% minder kans om een levensbedreigende hartaandoening op te lopen dan degenen die er bijvoorbeeld maar 1x per maand aan doen.
    Onderzoek bestudeerde meer dan 1000 mannen tussen de 40 en de 70 jaar. Daaruit blijkt dat seks een beschermend effect op het mannelijk hart heeft. (er werd niet nagegaan of dit bij vrouwen ook zo is).
    Uit een eerder onderzoek bleek dat mannen die minstens 7x per week ejaculeren veel minder kans lopen op prostaatkanker. Dagelijks 1 of 2x soloseks of seks met een partner stimuleert het immuunsysteem in de winter, waardoor ook de kans op verkoudheden en griep verminderen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>