Bokspartij Mickey Rourke (62) was ‘geregeld’

Schermafbeelding 2014-12-16 om 11.23.53Ik weet niet of u er beelden van heeft gezien, maar de vermoedens die ik had, kort na de bokswedstrijd van acteur Mickey Rourke zo’n twee weken geleden in Moskou, lijken terecht te zijn. De wedstrijd tegen de veel jongere Elliot Seymour (29), die Rourke won, was vrijwel zeker vooropgezet. Dat heeft Seymour bevestigd tegenover TMZ. De bokser heeft verklaard dat hij de opdracht had gekregen om Mickey niet in het gezicht te slaan en om in de tweede ronde onderuit te gaan. Hiervoor kreeg Elliot een bedrag van 15.000 dollar (12.000 euro). Volgens de 29-jarige bokser had acteur Mickey (62) hier geen weet van.

Een woordvoerder van Mickey ontkent het hele verhaal van Seymour. Rourke stond voor het eerst sinds twintig jaar weer in de ring. Hij was amateurbokser voordat hij bekend werd als acteur.

Lees ook:Mickey Rourke te oud voor film over sportman
Lees ook:Sylvester Stallone breekt zijn nek
Lees ook:Acteur Robin Williams laat zich weer (…preventief…) opnemen in afkickkliniek
Lees ook:Gerard Cox ontvangt Radio 5 Oeuvreprijs
Lees ook:Scheiden doet lijden en doet ook ‘au’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>