Wel Grieks eten, maar er voor betalen ho maar!

Wat een niet chique toestand: Griekse restaurants hebben steeds vaker te maken met Nederlanders die weigeren te betalen, aldus Missethoreca. Het argument dat Nederlanders gebruiken in de restaurants is dat ze al betaald zouden hebben via de Europese Unie. Belachelijk. Een beetje hardwerkende restauranteigenaren zo uitmelken! Echt te schandalig voor woorden. Volgens Pavlos Kerasavopoulos, voorzitter van de Federatie van Griekse Gemeenschappen in Nederland, hebben Griekse restauranthouders het dankzij de financiële steun van de EU aan Griekenland in Nederland niet makkelijk. ”Ik heb serieus meer dan eens klachten gekregen dat Nederlanders in een Grieks restaurant zeggen dat ze de rekening niet willen voldoen omdat ze via de EU al hebben betaald”, vertelt Kerasavopoulos.
Kerasavopoulos vindt dat EU-landen die kritiek hebben op Griekenland zelf in de spiegel moeten kijken. “Nederland wist dat het met Griekenland bij het begin van de euro niet goed zat, maar dacht ook: hoe meer landen meedoen, hoe beter dat is voor de handel en export. Dan moet je niet achteraf zeuren.”

Bron: Nu.nl

Lees ook:Frankrijk en Griekenland minder populaire vakantiebestemmingen
Lees ook:Gepensioneerde Grieken dupe financiële reddingsplan
Lees ook:Heb jij al eens duurzaam gedineerd?
Lees ook:Restaurant Week van 14 t/m 20 maart 2011
Lees ook:De restaurantweek: eet, drink en geniet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>